Mixed Media Canvas ‘Roses’


Hi there ๐Ÿ™‚ So while I’m typing this I feel like my legs are melting down my chair ;). We’ve got a serious heat wave going on now and the temperature this morning at 6:20am already reached a nice 27 degrees Celsius….and while some of you may think that it’s not even that bad, we really aren’t used to this kind of weather and our homes and working environments just aren’t adjusted to these temperatures. So no AC’s here….I’m literally sliding down my chair…lol ๐Ÿ˜‰ But at night the temperature drops just enough to get crafty with both my windows open so I created this flowery mixed media canvas.

Hoi! Terwijl ik dit type voelt het alsof ik van mijn stoel af smelt…het tikte zojuist een mooie 38 graden aan hier in Nijkerk en vanmorgen om 6:20 bereikten we al een respectabele 27 graden! Hoewel sommige mensen in andere delen van de wereld van de wereld vast zullen denken dat we ons aanstellen zijn we hier gewoon niet op voorbereid…ik smelt letterlijk van mijn stoel :p. Maar goed ‘s avonds daalt de temperatuur net genoeg om wat te kunnen rommelen, mits ik allebei mijn ramen in mijn hobbykamer openzet, dus maakte ik dit rozige mixed media canvas.


I’ve used a large 30×40 cm canvas and used lots of gorgeous rose from I Am Roses. I was one of their winners last challenge so I used some of the new flowers. To brighten the canvas I used white gesso. To see the whole process video you can out my YouTube channel and watch the video below.

Ik gebruikte een groot 30×40 cm canvas en een hoop mooie bloemen vanย I Am Roses.ย Ik was รฉรฉn van de winnaars bij de laatste challenge dus ik koos weer wat mooie nieuwe bloemen uit. Om het canvas wat lichter te maken gebruikte ik witte gesso. Om het hele process te zien bekijk je de onderstaande video of neem je een kijkje op mijn YouTube kanaal.

https://youtu.be/7HydOLkoSQ0

I’ve added a lit of all the products I’ve used at the bottom of the post. Thanks for stopping by and have a great day!

Ik heb een lijst met alle gebruikte materialen toegevoegd. Leuk dat je even langskwam en een fijne dag verder!

Follow me

Share your thoughts