Lindy’s July Color Challenge

Oh Wow, can you believe it’s already July?! Summer is here and in the Netherlands the weather is fantastic, little rain and a lot of sunshine! With the beginning of a new month we also have a new challenge at Lindy’s and I decided to incorporate that summer feeling into my project. With a bright color palette like this months palette I just had to work with bright and happy colors!

Wow, het is gewoon alweer July! De zomer is hier echt begonnen met die fantastische dagen en weinig regen. De tuin vindt het niet zo geweldig, maar ik ben helemaal blij! En met de nieuwe maand start ook een nieuwe challenge bij Lindy’s. En omdat de kleuren zo vrolijk en fel zijn heb ik iets gemaakt wat lekker bij de zomer past.

Don’t just love these colors?! The layout is just stunning and I loved working with these bright and happy colors.

Vind je deze kleuren ook niet geweldig?! Ik vind de lay out echt prachtig en vond de kleuren echt super om mee te werken.

Please remember to upload your project to the Challenge Album in our Facebook Group.

En vergeet niet je project te uploaden in het Challenge Album in onze Facebook Groep.

 

Lindy’s Products

Thanks for stopping by and I’d love to see you join our challenge ^_^

Leuk dat je even langskwam en ik zou het super vinden om te zien dat je mee doet met onze challenge!

Follow me

Share your thoughts