Mixed Media Palette

Hi there:) So I’m back after way to long…I’m still trying to get used to our new home and especially like the garden a lot…and because of the fact that we had some lovely weather my craft room seemed way less interesting then our garden…lol

Hoi 🙂 Na een tijdje ben ik er dan eindelijk weer…ik moet nog steeds wennen aan ons nieuwe huis en om eerlijk te zijn is met het lekkere weer onze tuin een stuk interessanter dan mijn hobbykamer..lol 😉

I’ve seen these gorgeous palettes and I decided I wanted to make one for myself. I’ve used a black background and lots of Finnabair wax and Lindy’s sprays.

Ik zag al vaker prachtige palletten voorbij dus ik besloot er zelf eentje te gaan maken. Ik gebruikte een donkere ondergrond en een hoop Finnbair wax en Lindy’s sprays.You can check out the video on my YouTube channel below and as always there’s a list of the materials I’ve used at the bottom of this post.

Je kunt de video op mijn YouTube kanaal bekijken en zoals altijd vind je een lijst met gebruikte materialen onderaan deze post.


Thanks for stopping by and have a great day!

Leuk dat je even langskwam en een fijne dag verder!
Follow me

Share your thoughts