Mixed Media Beach ATC’s

Hi there! I’m back with some fun ATC’s. Last couple of days the weather has been so good here in the Netherlands so I’m in an awesome mood! I love those first days of sun (I also like the first really cold days lol) and I felt inspired to create something beachy ;).

Hoi, vandaag wil ik jullie deze leuke ATC’s laten zien. Omdat het de afgelopen dagen zulk heerlijk weer was hier in Nederland ben ik in een opperste beste stemming. ik hou echt van die eerste warme dagen (net zoals ik echt hou van die eerste echt koude dagen lol) en ik had helemaal zin om iets strand/zee- achtigs te maken.


I think this probably will be one of my last posts before we move. I’m glad it’s finally time to pack everything and go, we’ve been waiting for it since november and after this we finally get to relax a bit.

Ik denk dat dit één van de laatste posts zal zijn voor we verhuizen. Ik ben blij dat het eindelijk bijna zover is, we wisten al sinds november dat dit eraan zat te komen en ik ben blij dat we straks eindelijk een beetje kunnen gaan relaxen.

I’ve created a set of 3 ATC’s in the same beach theme. I’ve used a nice color palette to help me choosing these lovely colors. I’m in love with the new Fishnet stencil by Joy! and the keyholes mould by Prima Marketing is a real must-have.

Ik maakte een set van 3 ATC’s in hetzelfde thema. Ik gebruikte een mooi kleuren pallet bij het uitkiezen van de juiste kleuren. Ik ben echt verliefd op het nieuw visnet stencil van Joy! en de siliconen mal met de sleutelgaten van Prima Marketing zijn echt een must-have.

I’ve uploaded a video to my YouTube channel to show you how I’ve created these ATC’s. You can also subscribe to my channel to be notified when I upload a new video.

Ik maakte weer een video om jullie te laten zien hoe ik deze ATC’s maakte. Je kunt je ook abbonneren op mijn kanaal om een seintje te krijgen wanneer ik een nieuw video upload.

Thanks for stopping by and have a great day!

Leuk dat je even langskwam op mijn blog en een fijne dag verder!Follow me

Share your thoughts