Lindy’s Color Challenge March

So it’s the beginning of the month and it’s time for a new color challenge over at Lindy’s. There were some changes made regarding the challenges so head on over to the blog to read all about it!

Het is weer het begin van de maand dus tijd voor een nieuwe challenge bij Lindy’s. Er zijn wat verandering gekomen bij de challenges en het is de moeite ze even te lezen, dus neem vooral even een kijkje op het blog!

I think the colors are absolutely gorgeous this month and I guess we can all use some spring colors around this time of year (for the ones that are trying to get rid of winter ;)) I decided to make a fun card using some pretty stamps and dies, embossing powders and sprays. Be sure to visit the Lindy’s blog to cause my teamies created some awesome projects for you as inspiration for this challenge πŸ™‚

Ik vind de kleuren echt geweldig deze maand en ik denk dat we allemaal wel wat lente kleuren kunnen gebruiken, in ieder geval degene die net als ik de winter achter zich proberen te laten ;). Ik maakte een leuke CAS kaart met een paar leuke stempels en snijmallen, embossing poeders en sprays. En neem vooral even een kijkje op het Lindy’s blog. De meiden uit het team hebben weer super mooie voorbeelden gemaakt!

Thanks for stopping by πŸ™‚

Leuk dat je even langskwam πŸ™‚

 

Follow me

Share your thoughts