‘La Vie’ Mixed Media Canvas

Hi everyone! When I need some inspiration I often like to watch YouTube videos and this time i ended up watching some videos by  Tiffany Solorio . I absolutely adore her style and I decided to use some of her knowledge in this new Mixed Media canvas.

Hoi allemaal! Wanneer ik even geen inspiratie heb vind ik het leuk om op YouTube videos te bekijken en dit keer kwam ik weer terecht op het kanaal van Tiffany Solorio. Zij maakt echt prachtige dingen en ik besloot haar kennis dit keer eens te gebruiken bij een nieuw canvas.

I’ve used all sorts of materials to create texture and depth and love the way this canvas turned out. The little glass bell was just perfect for this canvas.

Ik gebruikte allerlei materiaal om textuur en diepte te creëren en ben erg tevreden met het eind resultaat. De glazen stolp vind ik echt geweldig en past perfect bij het canvas.

If you like to see how I created this canvas step by step, you can watch the YouTube video. You can find a list with all used products and materials at the bottom of this post.

Als je graag wilt zien hoe ik dit canvas precies gemaakt heb, bekijk dan de YouTube video. Onderaan deze post vind je een lijst met gebruikte materialen.

Thanks for stopping by!

Fijn dat je even langskwam!Follow me

Share your thoughts