‘Forest Magic’ Mixed Media Canvas

Hi! I’m finally back with a new project. It took me forever to come up with something. I think I’ve lost my mojo while I was cleaning out our house…We’re going to move in about two months and I guess that’s not helping my creativity.

Hoi! Eindelijk ben ik er weer met wat nieuws om te laten zien. Het heeft me heel wat tijd gekost om weer iets nieuws te bedenken. Ik geloof dat ik mijn creativiteit ergens kwijt geraakt ben tijdens het opruimen en uitmesten van ons huis…we gaan over 2 maanden verhuizen en ik heb niet het idee dat dat echt bijdraagt aan mijn creativiteit.ย 

I so wanted to hide in my craftroom but somehow everytime i tried I got caught up in stuff or just couldn’t come up with anything. but then I saw the new moodboard on the Mixed Media Place blog and to be honost, I’m not that in to gold and green, but somehow it was just what I needed. I grabbed my Gilding Flakes and combined the gorgeous gold tones with some beautiful green and teal Lindy’s Sprays and Finnabair paints and Waxes.

Oh wat wilde ik graag even aan de knutsel in mijn hobbykamer maar telkens als ik het probeerde raakte ik afgeleid door andere dingen of kwam ik gewoon tot niks…vreselijk frustrerend. Maar toen zag ik vandaag het nieuwe moodboard bij Mixed Media Place en ik hou normaal helemaal niet van goud en groen maar blijkbaar was dit precies wat ik nodig had. Ik pakte mijn Gilding Flakes erbij en combineerde de mooie gouden kleuren met groene en teal sprays van Lindy’s en een paar prachtige Finnabair verf en waxen.

And I also made a video, it was so long ago since my last video on my YouTube channel that I felt guilty towards my subscribers ๐Ÿ˜‰ You can watch it below.

Ik maakte ook weer een video. Het is ook alweer lang geleden sinds mijn laatste video op mijn YouTube kanaal en ik voelde me schuldig naar mijn abonnees ;). Je bekijkt ‘m hieronder.


Thanks for stopping by and have a great day!

Leuk dat je even een bezoekje aan mijn blog bracht, ik wend je een fijne dag verder!
Follow me

4 thoughts on “‘Forest Magic’ Mixed Media Canvas

Share your thoughts